Suvel avatud keldribaar osutuks tõrvatilgaks meepotis

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lossikeldrist leidsid päästjad kõige rohkem rikkumisi ning sellele ettevõttele määratakse ka rahatrahv.
Lossikeldrist leidsid päästjad kõige rohkem rikkumisi ning sellele ettevõttele määratakse ka rahatrahv. Foto: Marko Saarm

Tuleohutus Viljandi lõbustuskohtades on päästeameti inspektorite hinnangul viie aastaga teinud lausa tiigrihüppe paremuse poole ning ehkki eelmise nädala reidil avastasid nad kuues kohas rikkumisi, peavad nad olukorda väga heaks.

«Viis aastat tagasi meid kardeti, nüüd aga lausa oodatakse,» rääkis päästeamet ohutusjärelevalve büroo peainspektor Epp Kikas, kes on viimasel viiel aastal Viljandi meelelahutuskohti ette hoiatamata öistel aegadel kontrollimas käinud. Viimati tehti kontrollkäik 18-sse linna meelelahutuskohta eelmisel reedel ja laupäeval.

Kui esimestel aastatel leidsid inspektorid hulga rikkumisi ja määrasid nende eest ka trahve, siis viimane kontrollkäik lõppes kuue rikkumise avastamisega ning vaid ühel juhul tuli määrata rahaline karistus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles