Puu võttis osal linnast pooleks päevaks voolu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jämejala ja Viljandi vahel soisel ja kobraste kasutuses oleval alal õhuliinile langenud puu jättis sajad majapidamised pikaks ajaks elektrita. Jämejala psühhiaatriakliinikut hoidsid valgena generaatorid.
Jämejala ja Viljandi vahel soisel ja kobraste kasutuses oleval alal õhuliinile langenud puu jättis sajad majapidamised pikaks ajaks elektrita. Jämejala psühhiaatriakliinikut hoidsid valgena generaatorid. Foto: Marko Saarm

Teisipäeval kella 14 paiku elektriliinile kukkunud puu tõttu jukerdas sadades kodudes ning Viljandi haiglas vool ligi 12 tundi, enne kui see lõpuks tagasi saadi.

Päeva jooksul tuli Uueveskil, Peetrimõisas ja Jämejalal elavatele Elektrilevi klientidele korduvalt sõnumeid, milles teatati rikkest ja lubati see nelja tunni jooksul korda teha. Vool tuli enamasti tagasi kiiremini, kuid kadus mõne aja pärast taas. Kell 21.50 näitas Elektrilevi katkestuste kaart, et vooluta oli 379 klienti ehk majapidamist.

Enamasti asuvad selles rajoonis eramajad, kuid mitte ainult. Teiste hulgas jäid rikke mõjupiirkonda Viljandi haigla Jämejala pargis asuva psühhiaatriakliiniku hooned ning õendus-hoolduskeskus, kust vool päeva jooksul kolmel korral kadus. Esmalt läks elekter ära kella 14 paiku, tuli tagasi kell 18 ja kadus taas korraks kella 20 ajal. Uuesti jäi haigla elektrita kella 22 ajal ning Elektrilevist lubati siis, et voolu saab tagasi kella 1 ajal öösel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles