Viljandi püüab kiirkorras parklale projekteerijat leida

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelkokkuleppe järgi saab linn tarbijate ühistult maatüki, mis on fotol märgitud kollasena. Kas sellele krundile tuleb veekeskus või parkla, pole veel selge.
Eelkokkuleppe järgi saab linn tarbijate ühistult maatüki, mis on fotol märgitud kollasena. Kas sellele krundile tuleb veekeskus või parkla, pole veel selge. Foto: Marko Saarm / montaaž

Viljandi linnavalitsus asus kiirkorras otsima projekteerijat, kes vormistaks kaubamaja ja spordihoone taha 150-kohalisena kavandatava linna parkla joonised. Tööga on kiire, sest jaanuari lõpus tuleb projekt esitada eurotoetuse saamiseks.

Viljandi abilinnapea Kalvi Märtini sõnul on projekteerija otsimine seotud mitme riskiga. Esiteks on tööd vaja väga kiiresti ning teiseks pole tänini teada, kas Kaalu tänava äärde tuleb lõpuks ikkagi parkla või hoopis veekeskus. «Eelmine linnavalitsus võttis vastu otsuse riskida ja tellida projekt. Pole aga sugugi kindel, et see projekt teoks saab,» nentis Märtin.

Projekteerimine läheb arvatavasti maksma üle 40 000 euro. Linnavalitsuses riigihangete konkursside korraldamisega tegeleva hangete spetsialisti Kaidi Brauni tähelepanekut mööda on viimased konkursid on näidanud, et projekteerijat leida on keeruline. Näiteks alles sel kuul lõppenud Mängupesa lasteaia hoone projekteerimise konkursile esitas pakkumise vaid kaks ettevõtjat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles