Spordikool lõi pühapäeval särama

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võimlemisklubi Janika rühm Tantsuline Eliit oli oma «Püha õhtusöömaaja» kava jaoks inspiratsiooni ammutanud kuulsast samanimelisest maalist.
Võimlemisklubi Janika rühm Tantsuline Eliit oli oma «Püha õhtusöömaaja» kava jaoks inspiratsiooni ammutanud kuulsast samanimelisest maalist. Foto: Elmo Riig

Pühapäeval võis Viljandi spordikoolis näha palju sätendavaid rõivaid ja säravaid nägusid, sest ruumid täitusid sadade eri vanuses harrastusvõimlejatega, kes olid kogunenud «GymnaFest 2017» Lõuna-Eesti eelvooru.

Suurejoonelisest võimlemispeost võttis osa 26 rühma 409 võimlejaga. Viljandi iluvõimlemise treeneri Urve Tamme sõnul kohalikud kaasa ei teinud, sest tase oli nende jaoks liiga kõrge.

Pealtvaatajatel küll viljandimaalastele kaasa elada ei õnnestunud, aga silmailu oli ohtralt. Erilisena tõi Urve Tamm välja võimlemisklubi Janika rühma Tantsuline Eliit esituse «Püha õhtusöömaaeg», mis oli inspireeritud maailmakuulsast kunstiteosest. «See oli kõige võimsam kava, sest seal oli tohutult palju vahendeid kasutatud,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles