Viljandlased astuvad «Eesti laulu» lavale

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Eesti laulu» võistluse 20 poolfinalisti sekka pääsesid bändi Vajé koosseisus Viljandist pärit noormehed Hans Noormets ja Stefan Airapetjan looga «Laura (Walk With Me)».

Hans Noormetsa sõnul oli neil kõigepealt lihtsalt mõte, et võiks tollest konkursist osa võtta. Lugu hakkas aga hargnema nii, et tema hea sõber Karl-Ander Reismann helistas ja küsis, kuidas läheb. Muu hulgas rääkis Noormets talle oma mõttest, mis oli alguse saanud tänu tema ja  Airapetjani esimesele ühisloole. «Talle meeldis see ja siis pakkuski ta välja idee, millest sündis konkursile lugu.» Reismann ongi «Laura (Walk With Me)» sõnade ja muusika autor.

Nagu Noormets ütles, oli loo autor 85 protsenti kindel, et nad pääsevad poolfinaali, teda aga selline kindlustunne ei vallanud. «258 on ikkagi aukartustäratav arv,» lausus ta, viidates konkursile saadetud demode hulgale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles