Mait Malmstenit tõmbab igal sügisel lapsepõlveradadele

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Fenomen» on Mait Malmsteni debüütmonolavastus. 2014. aasta «Monomaffia» festivalil Pärnus võitis Mait Malmsten peaauhinna Suure Kirsi.
«Fenomen» on Mait Malmsteni debüütmonolavastus. 2014. aasta «Monomaffia» festivalil Pärnus võitis Mait Malmsten peaauhinna Suure Kirsi. Foto: Ervin Õunapuu

Eesti üks hinnatumaid näitlejaid Mait Malmsten on meile tuttav teatrilavalt, kinolinalt ja teleekraanilt. Aeg-ajalt võtab ta aga ka muud ette. Loob näiteks hariva telesaate. Ta on osaline särgibrändis WABA ja kujundas ise Mulgi motiividega polosärgi. Viljandi on Malmsteni lapsepõlvemaastik, kuhu ta sügiseti armastab ikka ja jälle tagasi pöörduda. Täna õhtul astub ta Viljandis Ugala laval publiku ette monolavastusega «Fenomen».

Mait Malmsten, ajame juttu kesknädala keskpäeval. Kuidas teie päev seni on läinud?

Suhteliselt rahulikult. Lapsed on kooli saadetud ja vahepeal omakorda koolist jälle tagasi saadetud. Mingid haigusetüved on sees: ühel üks, teisel teine. Mul endal täna proovi ei ole, olen ka kodus vedelenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles