Rühmad kogunevad Viljandisse suurele võimlemispeole

, võimlemistreener, «Gymnafesti» korraldaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval Viljandi spordihoones peetaval võimlemispeol astub žürii ja publiku ette 29 Lõuna-Eestis tegutsevat võimlemisrühma.
Pühapäeval Viljandi spordihoones peetaval võimlemispeol astub žürii ja publiku ette 29 Lõuna-Eestis tegutsevat võimlemisrühma. Foto: Marko Saarm

Tänavu saab 21. korda teoks Eesti suurim võimlemisüritus «Gymnafest» ning osalema on oodata 58 võimlemis- ja tantsurühma.

Juba kaheksandat aastat leiab Lõuna-Eesti eelvoor aset Viljandi spordihoones. Pühapäeval kell 13 algaval võistluspäeval astuvad žürii ja publiku ette 29 rühma: 7–12-aastased, 12–16-aastased, 16-aastased ja vanemad ning koondrühmad. Sellest aastast saavad osaleda ka 30+ naisrühmad. Kokku on Viljandisse oodata üle 400 võimleja.

Kõige arvukamalt, viie rühmaga, on Viljandis esindatud Pärnu klubi Rüht ja Tartu Janika. Tantsulist võimlemist esindab Tähtvere tantsukeskus. «Gymnafesti» kavasid hindab žürii, mille koosseisus on tunnustatud spetsialistid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles