Tagasivaade Tulevikku anno 2017

Marek Tiits
, jalgpallivaatleja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi jalgpallimeeskond pakkus lõppenud hooajal oma üha paisuvale poolehoidjate hulgale häid ja paraku ka veidi nukraid emotsioone. Kindlalt võib aga väita, et väikelinna amatöörmeeskond ja tema mängijad on andnud endast maksimaalse, et pakkuda viljandlastele kõige paremaid jalgpallielamusi.
Viljandi jalgpallimeeskond pakkus lõppenud hooajal oma üha paisuvale poolehoidjate hulgale häid ja paraku ka veidi nukraid emotsioone. Kindlalt võib aga väita, et väikelinna amatöörmeeskond ja tema mängijad on andnud endast maksimaalse, et pakkuda viljandlastele kõige paremaid jalgpallielamusi. Foto: Elmo Riig

​Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond lõpetas oma teise iseseisva kõrgliigahooaja kaheksa võidu, nelja viigi ja 24 kaotusega. Löödi 34 väravat, oma võrgust korjati 95 palli. Punkte kogunes 28. Millise hinde võib hooajale nende arvude põhjal panna?

Nii nagu moodsas koolisüsteemis ei hinnata enam vaid pähetuubitud teadmiste taasesitamise oskust, ei saa amatöörvutiklubi hooajale koondhinnet panna üksnes statistilistele põhinäitajatele tuginedes. Just seetõttu anname viiepallisüsteemis hinded «õppeainete kaupa».

Mängupilt: 4–

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles