Viljandi Linnahoolduse rajaja lahkub juhitoolilt

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Suigusaar on Viljandi Linnahooldust juhtinud ligi kolm aastat, selle algusest alates. 1. detsembrist ta enam selles asutuses ei tööta.
Margus Suigusaar on Viljandi Linnahooldust juhtinud ligi kolm aastat, selle algusest alates. 1. detsembrist ta enam selles asutuses ei tööta. Foto: Elmo Riig

Kui Margus Suigusaar kolm aastat tagasi vast loodud Viljandi Linnahoolduse juhina ametisse asus, oli ta tükk aega selle asutuse ainus töötaja. 1. detsembrist on ettevõttes juba 27 töötajat, aga siis ei juhi seda enam Suigusaar.

Oktoobri lõpus andis Viljandi Linnahoolduse juhataja oma ülemustele linnavalitsuses teada, et ta ei soovi sel kohal jätkata, sest leidis, et asutus vajab pideva laienemise tõttu uut juhti. Nii Margus Suigusaar kui abilinnapea Kalvi Märtin kinnitasid, et lahkumine on rahumeelne ning mingit okast kummaltki poolt hinge ei jää.

Töötajaid oleks juude vaja

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles