Vast valminud ringristmik tõmbab juhtidel tuure maha (3)

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise neljapäeva õhtul avatud Korneri ringristmik täidab Viljandi teedespetsialisti Heikki Teearu sõnul oma eesmärki, sest liiklus on seal rahulikumaks jäänud.
Eelmise neljapäeva õhtul avatud Korneri ringristmik täidab Viljandi teedespetsialisti Heikki Teearu sõnul oma eesmärki, sest liiklus on seal rahulikumaks jäänud. Foto: Marko Saarm

​Eelmisel nädalal Viljandis avatud Korneri ristmik täidab liiklusvoogu rahustades eesmärki. Niisamuti muutis selle ehitamine rahulikumaks seal kandis tegutseva ettevõtte elu: ehituseaegse liiklusmuudatuse tõttu täheldas Kantrekülas tegutsev pagariäri Caramel klientuuri vähenemist.

«Kindlasti käis remontimise ajal kliente vähem, sest rahvas liikus teistkaudu,» nentis Carameli pagariäri ja kohviku eestvedaja Juhan Siimer. «Meie äri kannatas ka eelmisel aastal täpselt samal perioodil, kui täiesti etteteatamata oli Kantrekülas tänav ehituse tõttu kinni. See, mis siis toimus, oli küll nagu katastroof.» 

Siimeri sõnul polnud tänavu ristmiku remondi tõttu tekkinud kahju nii suur kui eelmisel aastal teetööde tõttu. «Ühest küljest on loomulikult väga hea meel, et ringristmik tehti, kuid selle ehitamine mõjutas meid kindlasti,» tõdes ta. Samas tõi Juhan Siimer välja, et usutavasti tõuseb ringristmiku rajamisest siiski kasu. «Inimesed saavad seal nüüd meeldivamalt sõita,» arvas ta.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles