Möödunud aasta võiduidee ootab veel teerulliga ülekäimist

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Agur kahe kaasava eelarve idee kohtumispaigas. Kui 2015. aastal läbis uuenduskuuri Uueveski trepp, mis tõi põhimõtteliselt mudaauku, siis tänavu korrastati jalgtee.
Madis Agur kahe kaasava eelarve idee kohtumispaigas. Kui 2015. aastal läbis uuenduskuuri Uueveski trepp, mis tõi põhimõtteliselt mudaauku, siis tänavu korrastati jalgtee. Foto: Elmo Riig

​«Kui ilmastikuolud pole lubanud töid lõpetada, siis on mõistetav. Aga kui sellele tööle on tempel alla löödud, siis on küll naerukoht,» lausus mulluse kaasava eelarve võiduidee autor Madis Agur Uueveski oru jalgtee praeguse seisu kohta.

Eile varahommikul kodu lähedal asuval Uueveski jalgteel jooksmas käinud Madis Agur avaldas lootust, et rada pole veel lõplikult valmis, sest on väga konarlik – lapsevankriga jalutamiseks või pimedas jooksmiseks ebasobilik. Linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Johan-Kristjan Konovalov ütles, et tõepoolest on jäänud teha veel viimane töö ehk teekatte teerulliga ülekäimine, muus osas on linnavalitsus selle vastu võtnud.

Kui lähipäevil püsib kuiv ilm, saab töövõtja, osaühing Stone House rullimise ära teha, aga kui läheb vihmale ja saabub talv, jääb see Konovalovi sõnul kevadesse. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles