Gümnaasiumi esindusele tuli võit raskes võistluses

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa X–XII klasside noormeeste koolidevahelised saalihoki karikavõistlused võitis Viljandi gümnaasium Olustvere kutsekooli ja Suure-Jaani gümnaasiumi esinduse ees.
Viljandimaa X–XII klasside noormeeste koolidevahelised saalihoki karikavõistlused võitis Viljandi gümnaasium Olustvere kutsekooli ja Suure-Jaani gümnaasiumi esinduse ees. Foto: Margit Kurvits

Läinud nädalal said teoks Viljandimaa X–XII klassi noormeeste koolidevahelised saalihoki karikavõistlused.

Osales neli võistkonda ning mängud leidsid aset Viljandi Kesklinna kooli võimlas, kus on olemas saalihokiks vajalikud poordid.

Mängiti turniirisüsteemis, nii et kokku peeti kuus kohtumist. Iga võistkond sai mänguaega 45 minutit, mis on päris suur koormus, arvestades selle ala aktiivsust ja kiirust. Turniiri võitjaks kuulutati Viljandi gümnaasium, kellele märgiti turniiritabelisse neli punkti. Sama palju punkte kogus ka Olustvere teenindus- ja maamajanduskool, kuid nende võistkondade omavahelise vastasseisu võitis 1:0 gümnaasium. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles