Linnapea proovis uut ametit

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnapea Kalle Jents laenutas raamatukogus raamatuid.
Viljandi linnapea Kalle Jents laenutas raamatukogus raamatuid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeva pärastlõunal proovis Viljandi linnapea Kalle Jents raamatukogutöötaja ametit ja laenutas neljale linlasele kümmekond raamatut.


Viljandi linnaraamatukogu juhataja Evi Murdla sõnul tegutses linnapea professionaalide käe all. Laenutamise kõrval proovis Jents ka teisi töid, näiteks raamatute riiulisse tagasi paigutamist.



Koos Jentsiga proovisid raamatukoguhoidja tööd abilinnapea Helle Aunap ning haridus- ja kultuuriameti juht Katrin Mändmaa.



«Kõik nad tunnistasid, et arvutitöö saaksid nad ehk selgeks, aga just raamatute riiulisse paigutamise ja sealt ülesleidmisega jääksid hätta,» rääkis Evi Murd­la.



Peale Viljandi linnapea on käimasoleval raamatukogunädalal sama tööd proovinud teisedki omavalitsusjuhid. Teisipäeval andis oma valla elanikele raamatuid kätte Kõo vallavanem tegid seda Tarmo Riisk ning kolmapäeval Mõisaküla linnapea Ervin Tam­berg ja volikogu juht Jorma Õigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles