Lumeparki ei tule

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleval talvel tuleb suure tõenäosusega jääda lootma, et lumetaat Huntaugu mäe valgeks teeb, sest Mart Kaas ei näe võimalust uuel hooajal seal toimetama hakata. Selle asemel otsib ta raha ja kirjutab projekte.
Tuleval talvel tuleb suure tõenäosusega jääda lootma, et lumetaat Huntaugu mäe valgeks teeb, sest Mart Kaas ei näe võimalust uuel hooajal seal toimetama hakata. Selle asemel otsib ta raha ja kirjutab projekte. Foto: Marko Saarm

Viljandi Huntaugu mäel asuva lumepargi omanik pöördus eelmisel nädalal linnavalituse poole ja teatas, et pole sel talvel suuteline suusamäge avama, sest lõpetas eelmise hooaja suure miinusega.

Selgituses seisis, et lumepargil pole algavaks hooajaks stardikapitali, millega osta elektrit, rentida soojakut ja tasuda valvesüsteemi eest. Rahamure tekkis juba üle-eelmisel hooajal.

Mittetulundusühingu Viljandi Talvepark juht Mart Kaas ütles, et eelmine hooaeg oli nii raske, et polnud lootuski saada kokku summat, millega vahetada välja 1986. aasta labatõstuk ning tuua lumeparki uus mobiilne pumpla. «Meil on väike pumpla ja tegime neli korda lund. Sorry, aga see oli absurd,» ütles Kaas möödunud talve kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles