Ketsidega hokimehed sekkuvad teise liiga konkurentsi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlased on paariaastase vahe järel võtnud nõuks osaleda taas Eesti saalihokimeistrivõistlustel, esialgu veel siiski teise liiga turniiril. Pilt on tehtud meeskonna treeningul selle nädala kolmapäeval.
Viljandlased on paariaastase vahe järel võtnud nõuks osaleda taas Eesti saalihokimeistrivõistlustel, esialgu veel siiski teise liiga turniiril. Pilt on tehtud meeskonna treeningul selle nädala kolmapäeval. Foto: Madis Luik

Homme peetakse Viljandi Kesklinna koolis Eesti saalihokimeistrivõistluste teise liiga põhiturniiri kuus esimese ringi kohtumist ning kell 11 algaval võistluspäeval astuvad paaril korral väljakule ka Viljandi Metalli meeskonna vormis mehed.

Mõneaastase vahe järel taas koduse meistrisarjaga liitunud Viljandi Metalli meeskonna liige Hannes Ilves kõneles, et siinsed mängijad on paar korda nädalas saalis koos käinud siiski igal hooajal. Uuesti meistrivõistlustel mängimisest tegid nad juttu juba mullu, ent toona jäi plaan eri põhjustel teostamata.

«Meile suruti peale osalemist esiliigaturniiril, aga see eriti meelt mööda polnud,» põhjendas aastaid Viljandi saalihokimängijate seltskonda kuulunud ja siin seda ala agaralt propageerinud Ilves. Samas tunnistas ta, et läinud hooajal tal väga palju mahti klubi ja meeskonna asjadega toimetada polnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles