Karistus viib pooleks aastaks vanglasse

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõpu vallavanema kohalt taandatud Tõnu Kiviloo mõisteti Viljandi kohtumajas mitmes episoodis süüdi juba mullu 28. novembril. Ringkonnakohtu otsusega saadeti mees reaalselt vanglasse.
Kõpu vallavanema kohalt taandatud Tõnu Kiviloo mõisteti Viljandi kohtumajas mitmes episoodis süüdi juba mullu 28. novembril. Ringkonnakohtu otsusega saadeti mees reaalselt vanglasse. Foto: Elmo Riig / Sakala

​Kõpu eksvallavanem Tõnu Kiviloo lootis, et suudab ringkonnakohtus tõestada, et ta pole korruptant, kelm ja varas, kuid protsess lõppes sellega, et ta mõisteti süüdi ka nendes tegudes, milles ta enne oli kahes kohtus õigeks mõistetud.

Ringkonnakohus leidis, et prokuröri esitatud süüdistused on õiged, ja määras Kiviloole karistuse, mis klapib süüdistajate küsituga. Nelja aasta pikkusest vangistusest peab endine vallavanem kuus kuud reaalselt vangis olema. Kohe Kiviloo vangi minema ei pea, sest tal on võimalik otsus riigikohtusse edasi kaevata.

Kiviloo lootis õigeksmõistvat otsust

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles