Viljandi noormehed tegid Misso krossirajal mehetegusid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa noormehed Kevin Allik (paremal) ja Rainis Tiri tegid Misso rallikrossirajal kiiret sõitu ning pääsesid omas võistlusarvestuses pjedestaalile.
Viljandimaa noormehed Kevin Allik (paremal) ja Rainis Tiri tegid Misso rallikrossirajal kiiret sõitu ning pääsesid omas võistlusarvestuses pjedestaalile. Foto: Kalle Allik

Võrumaal Misso rallikrossirajal peeti laupäeval sarja «Motul suvekarikas 2017» viimane, otsustav etapp. Sarjas võeti mõõtu kaheksas võistlusklassis ja hooaja jooksul käis rajal ligi 150 sportlast. Väga hästi läks Viljandi noormeestel Kevin Allikul ja Rainis Tiril.

Rainis Tiri, kes tegi hooaja teisel poolel järjest kiiremat sõitu, võttis laupäeval noorte sprindivõistluses etapivõidu, mis tagas talle aasta kokkuvõttes kolmanda koha.

Kevin Allik, kes oli tänavu võitnud juba Piiroja ja Tarvastu karikasarjas, sai viimasel «Motul suvekarika» etapil teise koha ning teiseks jäi ta ka selle sarja kokkuvõttes. Samas sõitis ta laupäeval välja päeva parima aja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles