Mulgi karikas sõitis Maksimumi meestega Tartusse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abjas esimest korda teoks saanud saalijalgpalliturniiri «Mulgi karikas» võitis Tartu JK Maksimumi meeskond, pildil on aga edukaim kohalik meeskond JK Karksi, kes lõpetas turniiri kolmanda kohaga.
Abjas esimest korda teoks saanud saalijalgpalliturniiri «Mulgi karikas» võitis Tartu JK Maksimumi meeskond, pildil on aga edukaim kohalik meeskond JK Karksi, kes lõpetas turniiri kolmanda kohaga. Foto: Erakogu

Laupäeval Abja spordi- ja tervisekeskuses esimest korda peetud saalijalgpalliturniiri «Mulgi karikas» esikoha teenis Tartu Maksimumi klubi meeskond.

Turniiri korraldaja Tiit Teearu sõnul kujunes võistluspäeva viimane osa väga põnevaks, sest kaks vooru enne lõppu oli võimalus võita veel viiel võistkonnal.

Esikoha saavutanud Tartu Maksimumi järel tuli teiseks FC Pjarnu ja kolmandaks JK Karksi. Napilt jäid esikolmikust välja Abja JK ja Pilvepoisid. Kuues koht kuulus JK Kõpule ja seitsmenda koha sai FC Trafox. SK10 Premiumi võistkond Tartust jäi tulemata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles