Tennisepallid veeresid jalgpallidele seltsi

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal Tuleviku jalgpalliklubiga trenni teinud Eesti koondislane Kaimar Saag (üleval) sattus juhtumisi Sakalaga samal hetkel Tuleviku kontorisse ja oli hea meelega nõus koos Tuleviku tegevjuhi Rain Tölpusega (all) tenniseklubilt kingituseks saadud palle eksponeerima.
Eelmisel aastal Tuleviku jalgpalliklubiga trenni teinud Eesti koondislane Kaimar Saag (üleval) sattus juhtumisi Sakalaga samal hetkel Tuleviku kontorisse ja oli hea meelega nõus koos Tuleviku tegevjuhi Rain Tölpusega (all) tenniseklubilt kingituseks saadud palle eksponeerima. Foto: Elmo Riig

​Olgugi et tennisemängus lüüakse palli käe ja reketi koostöös ning jalgpallis kasutatakse söötmiseks jalga, jagavad kohalik tennise- ja jalgpalliklubi varustust. Nõnda sai jalgpalliklubi Tulevik tänu tenniseklubile Fellin ligi kahesaja kasutatud tennisepalli võrra rikkamaks.

Oktoobrikuu lõpu poole andis Fellin sotsiaalmeedias teada, et soovijad saavad endale kasutatud tennisepalle. Sellest võimalusest haaras kinni kohalik vutiklubi Tulevik, kellele kuluvad tennisepallid marjaks ära. «Oh, meil oleks ju neid vaja!» meenutas Viljandi jalgpalliklubi Tulevik tegevjuht Rain Tölpus emotsiooni, kui postitus liikvele läks. Seejärel võttis jalgpalliklubi tennisetreener Ott Ahoneniga ühendust, et need pallid endale saada. «Saime suure koguse, olgugi et ta oli juba osa kellelegi teisele ära andnud,» rääkis Tölpus. «Saime jaole!»

Viljandis omanimelist tennisekooli pidava Ott Ahoneni jutu kohaselt koguneb kasutatud tennisepalle nii mängijatelt kui treeneritelt ning see pole esimene kord, kui need uue omaniku leiavad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles