Politseinik laskis Tallinnas maha teda rünnanud inimese

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korrakaitsetöötajad uurisid pärast tulistamist Tallinnas Vabaduse väljakul juhtunu jälgi.
Korrakaitsetöötajad uurisid pärast tulistamist Tallinnas Vabaduse väljakul juhtunu jälgi. Foto: Liis Treimann / Postimees

Eile hilishommikul tulistas politseinik Tallinnas Vabaduse väljakul meest, kes oli nugadega vehkinud ja politseinike poole sööstnud. Mees, Eesti tuntud ärimehe vend, suri haiglas.

Postimehe käsutuses on Raekoja platsi toitlustuskoha töötaja video mehest, kes paljajalu sihitult ringi kõndis. Toidukoha teenindajate sõnul märkasid nad Raekoja platsil umbes veerand tundi uidanud mehe käes nuga ning andsid sellest teada politseile. Ühe teise toidukoha töötaja sõnul kõndis mees paljajalu raekoja ümber ning läks seejärel mööda Harju tänavat Vabaduse väljaku poole.

Politsei sai kell 11.04 teate, et mööda Harju tänavat liigub Vabaduse väljaku suunas noaga vehkiv mees. Politsei reageeris väljakutsele ja läks sündmuskohale. Siis oli mehel käes juba kaks nuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles