Maksmata palk lõi tunded keema

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võhma kooli huvijuhi Kaidi Olle sõnul võib palga hilinemine tuua talle saadavast summast suurema kahju. Pildil tõestab Olle dokumentaalselt, et Võhma linnavalitsus põhjustas tema töölepingu rikkumise.
Võhma kooli huvijuhi Kaidi Olle sõnul võib palga hilinemine tuua talle saadavast summast suurema kahju. Pildil tõestab Olle dokumentaalselt, et Võhma linnavalitsus põhjustas tema töölepingu rikkumise. Foto: Elmo Riig

​Ehkki alguses tekitas ebaseaduslikult edasi lükatud palgapäev suurt pahameelt ja muret Võhma kooli õpetajates, lõppes pedagoogide ja linnavalitsuse vastasseis hoopis linnapea pisaratega. 

Esmaspäeval laekus Sakalale teave, et Võhma kooli õpetajad pole oktoobris lubatud töötasu saanud, mispeale läksime kohalikku linnavalitsusse aru pärima. Linnapea Anneli Siimussaar võttis ajakirjanikud oma kabinetis lahkesti vastu. Ta selgitas, et teavitas asutusi palgapäeva muutmisest juba poolteist kuud varem ning oktoobrikuu tasu saavad töötajad uue korra järgi tuleval reedel. Linnavalitsus on käitunud korrektselt ning arusaamatused on tekkinud valest tõlgendamisest, väitis ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles