Suure-Jaani etapi korraldajad oskasid sõitjaid üllatada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joosep Sankmann saavutas Suure-Jaanis Soudal Eesti cyclo-cross’i karikasarja viiendal osavõistlusel juunioride arvestuses esikoha.
Joosep Sankmann saavutas Suure-Jaanis Soudal Eesti cyclo-cross’i karikasarja viiendal osavõistlusel juunioride arvestuses esikoha. Foto: Elmo Riig

Laupäeval Suure-Jaani sügiskrossina peetud Soudal Eesti cyclo-cross’i karikasarja viienda etapi kaalukaima sõiduvõidu noppis soomlane Antti Kuitto, edestades poole minutiga Joonas Maanurme ja rohkem kui minutiga kaasmaalast Simo Sohkaneni. Neljandana lõpetas Viljar Kuljus ja viiendana sarja eliitklassi üldliider Caspar Austa.

Üsna keerulistes oludes teoks saanud osalejaterohkel võistluspäeval tegi Viljandimaa ratturitest kõva sõidu Joosep Sankmann. Eliit-, U-23 ja juunioride klassi ühise mõõduvõtu parima Viljandimaa sportlasena tuli ta üle lõpujoone üldarvestuses üheksandana, kaotades soomlasest võitjale veidi enam kui kuue minutiga. Omas, juunioride arvestuses teenis ta aga esikoha, jättes teise koha saanud konkurendi, tallinlase Karel Georg Nõmme rohkem kui poole minuti kaugusele selja taha. Kolmas oli selles arvestuses hiidlane Robin Pruul.

Nagu Viljandi rattaklubi liige Joosep Sankmann nentis, polnud tal rajal selget pilti, mitmes ta juunioride arvestuses on. «Panin nii, nagu suutsin. Rada oli veidi ekstreemne, aga põnev ja pakkus üllatusi,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles