Viljandlased vaatavad lõunaprae internetis valmis

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Just nagu 13 ülejäänud Viljandi toidukohta oma päevapakkumised internetti riputanud Minikohvikus on koduste toitudega päevamenüü eeliseks kiirus. Nii saab näiteks paarkümmend lõunatajat veerandtunniga kõhu täis.
Just nagu 13 ülejäänud Viljandi toidukohta oma päevapakkumised internetti riputanud Minikohvikus on koduste toitudega päevamenüü eeliseks kiirus. Nii saab näiteks paarkümmend lõunatajat veerandtunniga kõhu täis. Foto: Elmo Riig

Viljandi populaarseim söögikoht oleneb suuresti sellest, milline on päevapakkumine, sest lõunatajad on sageli juba hommikul meelepäraseima päevaprae internetist välja vaadanud. Kohvikutest teatakse öelda, et kindla peale minek on šnitsel või liha põneva lisandiga.  

«Kliendid jälgivad seda, mis päevapakkumisteks on, ja kui me ei ole hommikul veel jõudnud neid üles panna, nad helistavad ja küsivad, mida lõunaks valmistatakse,» ütles lokaali Legend juhataja Eva Lugima.

Tehakse kodutööd

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles