«Mulgi karikas» läks Tartusse

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mulgi karikas 2017»
«Mulgi karikas 2017» Foto: Tiit Teearu

Eile Abja spordi- ja tervisekeskuses esmakordselt peetud saalijalgpalliturniiri «Mulgi karikas 2017» võitis Tartu Maksimum meeskond.

Turniiri korraldaja Tiit Teearu sõnul kujunes turniiri viimane osa eriti põnevaks kuna kaks vooru enne lõppu oli võimalus võita veel viiel võistkonnal. Lõpuks läks esikoht Tartu Maksimum võistkonnale ja teiseks tuli FC Pjarnu võistkond ning kolmandaks jäi JK Karksi.

Napilt jäid esikolmikust välja Abja JK ja võistkond Pilvepoisid. Kuues koht kuulus JK Kõpule ning seitsmenda koha sai FC Trafox. SK10 Premium võistkond Tartust jäi seekord tulemata.

Teearu sõnul võib rahule jääda nii tulemuste kui ka korraldusliku poolega. «Mõtetes on juba järgmise turniiri korraldamine. Kindlasti tuleb «Mulgi karikas» ka järgmisel aastal, kuid väike unistus on korraldada juba selle aasta lõpus jõuluturniir. Minu suurimad tänud kõigile osavõtjatele ja loodan et kohtume juba järgmisel turniiril. Suured tänud ka kohtunikule suurepärase vile eest. Veel tahaksin kindlasti tänada Abja spordi- ja tervisekeskuse personali ja juhatajat Imre Jugomäed,» on Tiit Teearu kiidusõnadega lahke.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles