Viljandi linnavolikogu valis esimeheks Helir-Valdor Seedri

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavolikogu 16. koosseisu esimeheks valiti Helir-Valdor Seeder (vasakul) ja aseesimeheks Peep Aru.
Viljandi linnavolikogu 16. koosseisu esimeheks valiti Helir-Valdor Seeder (vasakul) ja aseesimeheks Peep Aru. Foto: Elmo Riig

Eile pidas Viljandi linnavolikogu 16. koosseis esimese istungi ning valis oma esimeheks 16 poolthäälega Helir-Valdor Seedri ja aseesimeheks 23 poolthäälega Peep Aru.

Helir-Valdor Seeder on sündinud ja üles kasvanud Viljandis, käinud siin koolis ning peab end põliseks viljandlaseks. Ta elab ka praegu alaliselt Viljandis.

Seeder on lõpetanud põllumajandusakadeemia majandusteaduskonna ökonomisti erialal ning töötanud aasta Vana-Võidu tehnikumis õpetajana. «Aastal 1991 alustasin Viljandi linnavalitsuses tööd majandusnõunikuna ning lõpetasin linnapea kohusetäitjana. Kümme aastat töötasin maavanemana ning edasi sai minust riigikogu liige, siis olin seitse aastat põllumajandusminister ja taas riigikogu liige,» tutvustas Seeder end eilsel linnavolikogu istungil. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles