Uku ja Heina tänaval suletakse teelõike

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Veevärk on tellinud sajuveetorustiku ehituse tööd Uku ja Heina tänaval, mistõttu suletakse neil tänavatel järk-järgult teelõike.
Viljandi Veevärk on tellinud sajuveetorustiku ehituse tööd Uku ja Heina tänaval, mistõttu suletakse neil tänavatel järk-järgult teelõike. Foto: Marko Saarm / Sakala

Esmaspäeval, 30. oktoobril algab Uku ja Heina tänaval sajuveetorustiku ehitus. Seepärast suletakse neil tänavatel järk-järgult teelõike, sealhulgas Leola ja Uku tänava ristmik.

Töid alustataksegi Leola tänava ristmikust, kus on planeeritud tee sulgemine kuni viis päeva. Edasi liigutakse lõikude kaupa Savi tänavani. Selles lõigus valmivad tööd plaani järgi novembri lõpuks.

Paralleelselt Uku tänava töödega hakatakse kaevama ka Heina tänaval. Sealgi on tänava sulgemine planeeritud lõikude kaupa ja töö saab tehtud detsembri lõpuks. Liiklus on piirkonnas ümber suunatud. Läbipääs tagatakse kohalikele elanikele.

Linnavalitsus palub autojuhtidel tähelepanelik olla ning jälgida ajutisi liiklusmärke ja liikluskorraldust.

Töid teeb aktsiaselts Merko Infra ja tellija on aktsiaselts Viljandi Veevärk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles