Iff armastab laulda eesti keeles

Gert Kiiler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu augustis jagas Ivo Linna festivalil «Rock in Haapsalu» lava briti poplaulja Paul Youngiga. Koos esitati lugu «Senza Una Donna», kus Iffi laulda oli partii, mida originaalis esitas Itaalia laulik Zucchero.
Tänavu augustis jagas Ivo Linna festivalil «Rock in Haapsalu» lava briti poplaulja Paul Youngiga. Koos esitati lugu «Senza Una Donna», kus Iffi laulda oli partii, mida originaalis esitas Itaalia laulik Zucchero. Foto: Gert Kiiler

Mitut põlvkonda oma lauluga rõõmustanud Ivo Linna ehk lihtsalt Iff on oma karjääris maha saanud järjekordse maamärgiga. Valminud on plaat ja raamat «Suur loterii», käimas ka samanimeline kontserdituur.

Plaate on Iff varemgi välja andnud, aga homme Viljandis esitletav raamat on vanameistri jaoks esimene. Pikaajalise Iffi fännina töötasin värske, rohkete ajalooliste piltidega illustreeritud väljaande kiirelt läbi ja leppisin peakangelasega kokku intervjuu. Et küsida küsimusi, millest paljud on ka varem peas keerelnud.

Värskes raamatus, mida pühapäeval Viljandis esitlete, on 36 lauluteksti ja lühemat sorti kommentaarid neile lugudele. Kui lihtne oli seda valikut teha ja mis oli valimisel määravaks?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles