Kalle Köhler: mul on see viga, et kipun otse ütlema

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Köhler on pikk ja sirge mees, kes pole kunagi ülemustele pugenud ning peab elus tähtsaimaks oma perekonna heaolu. Just perekonna pärast pole ta seni jõudnud välismissioonile.
Kalle Köhler on pikk ja sirge mees, kes pole kunagi ülemustele pugenud ning peab elus tähtsaimaks oma perekonna heaolu. Just perekonna pärast pole ta seni jõudnud välismissioonile. Foto: Sille Annuk / Postimees

Äsja Kaitseliidu Sakala maleva pealikuks kinnitatud 35-aastane kapten Kalle Köhler pühkis kaks kümnendit tagasi Viljandimaa tolmu jalgelt. Nüüd on ta tagasi kodus, ent peab sõjaväelasena ühel päeval jälle edasi liikuma.

«Mul on see loll viga, et kipun otse ütlema,» tunnistab Kalle Köhler meie vestluse lõpul. «Ajapikku olen õppinud keelt hammaste taga hoidma, aga siiski ei käitu ma karjääri nimel oma südametunnistuse vastaselt.»

Copy

Märksõnad

Tagasi üles