Kamara tanklas lõppes diisel ja kohvi pole juba pikemat aega

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval lõppesid Kamara tanklas otsa diislikütused. Klienditeenindaja Malle Kotšetova ütles, et sai seda hädasolijatele maksimaalselt viis liitrit müüa, et nad järgmise tanklani jõuaksid.
Esmaspäeval lõppesid Kamara tanklas otsa diislikütused. Klienditeenindaja Malle Kotšetova ütles, et sai seda hädasolijatele maksimaalselt viis liitrit müüa, et nad järgmise tanklani jõuaksid. Foto: Ketlin Beljaev

​Eile sai Kamara külje all asuvas GT tanklas otsa diisli- ja eridiislikütus. Juba umbes kuu on pidanud tankla töötajad tühjade kätega minema saatma ka need kliendid, kes on tulnud, lootes tankida ennast kosutava kohvilonksuga. 

«Kütus otsas. Vabandame!», «Kohvi ja kakao otsas. Vabandame!» – sellised sildid võis eile leida Kamara tanklas diislitankurilt ja kohvimasinalt. Samal ajal kui töötajad peavad klientidele aru andma, miks tanklast ei saa seda, mille järele sinna tullakse, pole juhatus söandanud neile omalt poolt infot jagama. Nii ütlevadki klienditeenindajad ja Kamara tankla juhataja Erna Jaaksalu, et nad ei tea midagi. 

«Ega töötajatel olegi seda infot,» sõnas osaühingu GT Kaubandus esindaja Toomas Orav. Seda, kas nad peavadki infota olema, Orav ei kommenteerinud. Samuti ei soovinud ta rääkida põhjustest, miks on tankla lettidel juba mõnda aega tühjus laiutanud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles