Annetus varjupaigale ei pea olema söödav

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtte toel ehitusel vajaminevat kraami toonud Mihkel Peipsi annetus rõõmustas Viljandi loomade varjupaiga juhatajat Siiri Mänglit meeldivalt. Ta tunnistas, et lisaks toidule ootab varjupaik nii tööriistu kui ka koristus- ja kontoritarbeid.
Ettevõtte toel ehitusel vajaminevat kraami toonud Mihkel Peipsi annetus rõõmustas Viljandi loomade varjupaiga juhatajat Siiri Mänglit meeldivalt. Ta tunnistas, et lisaks toidule ootab varjupaik nii tööriistu kui ka koristus- ja kontoritarbeid. Foto: Elmo Riig

«Oi, akutrell!» hõiskas Viljandi loomade varjupaiga juhataja Siiri Mängli, kui nägi heategija Mihkel Peipsi seismas varjupaiga uksel koos suure kastiga, milles leiduva kuhja pealt vaatas vastu uus trellpuur.

Heategijad ei pruugi kohe tabadagi, et lisaks söögipoolisele on varjupaigas hinnas ka köögipoolde kuuluv – alustades nuustikutest ja lõpetades akutrelliga.

Silikoonid, kinnitusvahendid, prügikotid, majapidamistarbed ja markerid – nendegi üle rõõmustas Viljandi loomade varjupaiga juhataja. Sestap tõigi ehitusel vajaminevate kinnitusvahendite ja tööriistadega tegeleva ettevõtte Janere Kesk-Eesti piirkonna müügijuhina töötav Mihkel Peips varjupaika just sellise sisuga kasti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles