Viljandlannad jätkavad edukalt Rütmika taktis

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlannad Keliis Lillemets (vasakul) ja Lisa-Batricia Karu said Euroopa rühmvõimlemise meistrivõistlustel kuuenda koha. Seda küll klubi Rütmika koosseisus, ent eri rühmades. Keliis Lillemets kuulub tartlannade juunioride koosseisu, Lisa-Batricia Karu seenioride rühma.
Viljandlannad Keliis Lillemets (vasakul) ja Lisa-Batricia Karu said Euroopa rühmvõimlemise meistrivõistlustel kuuenda koha. Seda küll klubi Rütmika koosseisus, ent eri rühmades. Keliis Lillemets kuulub tartlannade juunioride koosseisu, Lisa-Batricia Karu seenioride rühma. Foto: Indrek Kask

​Bulgaarias Euroopa rühmvõimlemise meistrivõistlustel jõudsid Rütmika klubi rühmad finaalvõistlusele ning said nii meistri- kui juunior­klassis kuuenda tulemuse. Mõlemasse koosseisu kuulub üks Viljandi spordikooli kasvandik.

Euroopa meistrivõistlustest võttis osa neli Eesti rühma, kellest meistriklassis saavutas kuuenda koha Tartu võimlemisklubi Rütmika rühm Perfetto, kes treenib Liisel Perlini ja Katri Toomsalu käe all. Võimlemisklubi Janika Tallinn Senior Team lõpetas finaalvõistluse üheksandana. Euroopa meistriks tuli Venemaa rühm Expressia, teist ja kolmandat kohta jagasid Soome Minetit Elite ja Venemaa Madonna, kes nii eel- kui finaalvõistlusel saavutasid võrdsed tulemused. Meistriklassis võistles 15 rühma.

Klubi Rütmika koosseisu kuuluv viljandlanna Lisa-Batricia Karu alustas sellel sügisel tartlaste rühmas oma neljandat hooaega. Klubi meistriklassi koosseisu kuuluv 17-aastane tüdruk asus eelmisel sügisel õppima Tartusse Miina Härma gümnaasiumisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles