Maakonna värskeimal kettagolfirajal selguvad meistrid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Septembris avatud Saarepeedi kettagolfirajal selguvad laupäeval Viljandimaa 2017. aasta meistrid.
Septembris avatud Saarepeedi kettagolfirajal selguvad laupäeval Viljandimaa 2017. aasta meistrid. Foto: Marko Saarm

Laupäeval peetakse Viljandimaa kettagolfi harrastajaid ühendava klubi Viljandi Ketas korraldusel Saarepeedil maakonna meistrivõistlusi, medaleid jagatakse viies arvestuses.

Üks võistluse korraldaja ja rajameister Vahur Roht kõneles, et registreerimine internetikeskonnas discgolf­metrix.com on olnud oodatult aktiivne, ent täpne osalejate arv selgub reede hommikuks, mil on kukkunud osavõtumaksu tasumise tähtaeg. «Praeguseks on end kirja pannute arv võrdlemisi lähedal maksimaalsele osalejate hulgale, 87, aga need numbrid võivad veel muutuda,» rõõmustas kettagolfi entusiast, kelle sõnul kasvab mängu harrastajate hulk meie maakonnas jõudsalt.

Mõõduvõtu osalejate piir­arvuks on korraldajad märkinud 90. «Rohkem me pole lihtsalt võimelised 18 rajale ära mahutama,» tõdes ta. Maakonna meistrid selguvad meeste ja naiste konkurentsis, samuti juunioride ehk 16-aastaste ja nooremate seas ning seenioride ehk 40+ klassis ning vanemseenioride ehk 50+ arvestuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles