Jetisõitjad pikendasid Ameerikas suve eduka maailmafinaaliga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mattias Siimann sai Ameerika Ühendriikides maailma jõuproovil oma võistlusklassis kõrge kuuenda koha.
Mattias Siimann sai Ameerika Ühendriikides maailma jõuproovil oma võistlusklassis kõrge kuuenda koha. Foto: Erakogu

​Ameerika Ühendriikides Arizonases peetud jetispordi suurvõistlusel «World Finals» osalenud Viljandimaa noormees Mattias Siimann tegi korralikku sõitu ning teenis kahes võistlusklassis kõrgeid kohti.

Eesti jetisportlasi võistles Ameerikas neli, lisaks Siimannile veel tema kodune konkurent Mattias Reinaas ning Marten Männi ja Hendrik Pindmaa. Oktoobri alguses peetud ja nädala väldanud suurvõistlustel osales kokku 370 sportlast üle kogu maailma.

Mattias Siimann osales maailma jõuproovil klassis Amateur Rec Lites, milles saavutas kuuenda koha. Tema isa Meelis Siimanni sõnul õnnestus pojal selles võistlusklassis sõit väga hästi. Selle tõestuseks on seegi, et 14-aastane sõidumees suutis edestada tänavu võistlusklassi valitsevat soomlasest Eesti meistrit Pasi Vuorelat. «Mattias pääses sellesse, muidu täiskasvanutele mõeldud klassi võistlema kohtunike antud eriloaga,» selgitas Meelis Siimann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles