Tulevase etapi rajameister trügis end Audrus teiseks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Josten Vaidem pidi septembris Viljandis alanud ratturite krossisarja avaetappi vigastuse tõttu kõrvaltseisjana jälgima. Läinud laupäeval Pärnumaal sarja neljandal osavõistlustel oli ta Caspar Austa järel teine.
Josten Vaidem pidi septembris Viljandis alanud ratturite krossisarja avaetappi vigastuse tõttu kõrvaltseisjana jälgima. Läinud laupäeval Pärnumaal sarja neljandal osavõistlustel oli ta Caspar Austa järel teine. Foto: Marko Saarm

​Läinud laupäeval leidis Pärnumaal Audrus aset Soudali cyclo-cross’i karikasarja neljas osavõistlus. Eliit, U-23 ja juunioride klassi ühisel mõõduvõtul tagant reast teiseks trüginud Josten Vaidem on pärast põgusat ajateenistust ja mõningaid ebameeldivaid traumasid taas hoogu kogumas.

Viljandi rattaklubi kasvandik Josten Vaidem siirdub uue aasta alguses tagasi Prantsusmaa jalgrattameeskonna Team Vulco VC Vaulx-en-Velin juurde, kus tema töösuhe läinud suvel ootele pandi. Sportlase sõnul on ajateenistus kaitseväes läbi ning nüüd keskendub ta treeningutele.

«Cyclo-cross’i sarjas pole mul seni õnnestunud veel kuigi hästi sõita, näiteks jäin paarist esimesest sõidust kõrvale roiete murru tõttu, vahepeal tegin kukkudes käele viga, nüüd hakkan tasapisi kosuma,» selgitas Josten Vaidem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles