Leping lõpeb. Bussifirma tõi Viljandisse kulunud sõidukid

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See 2003. aastal valminud buss jõudis Eestisse kaks aastat tagasi. Atko Grupi bussijuhtide käes sõitis see esmalt Harjumaal, siis Pärnus ja nüüd jõudis Viljandisse. Just selle bussi tehnilise seisu ja puhtuse pärast on maavalitsuse töötajatel olnud firmale hulk etteheiteid.
See 2003. aastal valminud buss jõudis Eestisse kaks aastat tagasi. Atko Grupi bussijuhtide käes sõitis see esmalt Harjumaal, siis Pärnus ja nüüd jõudis Viljandisse. Just selle bussi tehnilise seisu ja puhtuse pärast on maavalitsuse töötajatel olnud firmale hulk etteheiteid. Foto: Elmo Riig

Maavalitsuse ametnikud pildistavad juba mitmendat nädalat Viljandis sõitvaid liinibusse, sest mõni neist on katkine ja määrdunud. Hiljuti määras maavalitsus ühe rikkumise eest ka 19 euro suuruse trahvi, ehkki see mõjub pigem nalja kui karistusena.

«2010. aasta leping ei lase selliste rikkumiste eest suuremaid karistusi määrata,» kommenteeris Viljandi maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Kaupo Kase 19,17 euro suurust trahvi. «Loomulikult pole sellisel trahvil mingit mõju, aga midagi rohkem teha ka ei saa.»

Atko Grupi ja maavalitsuse vahel seitse aastat kestnud leping saab otsa tuleval suvel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles