Õnnetuses said kannatada üks juht ja kaks autot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval kella 14.28 ajal teatati häirekeskusele Viljandi vallas Tobraselja külas Imavere-Viljandi-Karksi-Nuia maantee 43. kilomeetril juhtunud liiklusõnnetusest. 

Esialgsetel andmetel liikus sõiduauto Alfa Romeo Imavere suunas ning selle juht hakkas sooritama vasakpööret kõrvalteele. Eesliikuva sõiduauto manöövrit ei pannud aga tähele tema taga liikunud Volkswageni juht, mistõttu sõitis ta eesmisele autole tagant otsa. Otsasõidu tagajärjel paiskus Volkswagen paremale poole teelt välja ning lõpetas oma teekonna põllu peal.

Volkswagenis oli lisaks juhile ka kaks alaealist last, neist keegi õnnetuses viga ei saanud. Küll aga kurtis avarii järel halba enesetunnet Alfa Romeo roolis olnud naine. Tema viidi tervisekontrolliks Viljandi haiglasse. Tema vigastused ei olnud õnneks rasked ning peale esmaabi lubati temagi koju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles