Viljandi linna koalitsioonilepe

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Reformierakonna, erakonna Isamaa ja Res Publica Liit ning Eesti Keskerakonna esindajad lepivad kokku koostöös Viljandi linna arendamiseks aastatel 2017–2021 ning määratlevad selle kokkuleppega peamised ühise tegevuse suunad ja eesmärgid.

Seame ühise tegevuse peamiseks eesmärgiks Viljandi jätkusuutlikkuse, elanike arvu stabiliseerimise ning pööramise kasvule. Selleks peame järgmise nelja aasta jooksul tähtsaks alljärgnevaid kokkulepitud põhimõtteid.

Lähtume oma tegevuses põhimõttest, et omavalitsusel on tähtis roll linna keskkonna ning selle erinevate valdkondade looja ja arendajana. Peame linna juhtimisel oluliseks läbipaistvust, erinevate huvirühmade, institutsioonide ja asumite kaasamist, hoolivust ning efektiivsust. Suurendame Viljandi rolli maakonna keskusena. Teeme tihedat koostööd Viljandimaa omavalitsustega, eeskätt Viljandi vallaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles