Linna võimulepe sündis kiirelt

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeva päraslõunal kogunesid kolme erakonna esindajad raekotta ja allkirjastasid lepingu, mille järgi nad loodavad Viljandit neli aastat juhtida.
Pühapäeva päraslõunal kogunesid kolme erakonna esindajad raekotta ja allkirjastasid lepingu, mille järgi nad loodavad Viljandit neli aastat juhtida. Foto: Elmo Riig

​Viljandi uue koalitsiooni esindajate väitel sündis võimulepe järgmiseks neljaks aastaks väga kiirelt ja suurte vaidlusteta. Ka ametikohad said jagatud ning Reformierakonnal on tähtsamate kohtade täitjadki selged.

«Ma olen olnud elus mitme koalitsioonikõneluse juures nii riigi kui omavalitsuse tasandil, aga nii lihtsalt pole lepe kunagi varem sündinud,» kinnitas pühapäeva pärastlõunal raekoja saalis leppele allkirja pannud Reformierakonna Viljandi liider ja tulevane linnapea Madis Timpson. 

Vastses leppes Timpsoni arvates üllatusi ei ole, sest see tuleneb erakondade lubadustest. Paljuski kirjeldab leping juba varem ettevalmistatud tööde jätkamist ja lõpetamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles