Laura Nurmsalu tõi Mehhikost kaasa häid emotsioone ja kamaluga kogemusi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Nurmsalu oli Mehhikos vibulaskmise maailmameistrivõistlustel Eesti edukaim sportvibulaskja ja sai lõpuprotokolli kirja 33. koha. Pilt on tehtud sügisel Puiatu võistlusel.
Laura Nurmsalu oli Mehhikos vibulaskmise maailmameistrivõistlustel Eesti edukaim sportvibulaskja ja sai lõpuprotokolli kirja 33. koha. Pilt on tehtud sügisel Puiatu võistlusel. Foto: Madis Luik

Viljandimaa vibulaskja Laura Nurmsalu sai Mexico Citys peetud maailmameistrivõistlustel parima eestlasena 33. koha, maailma jõuproovil oli see tema senine parim tulemus.

«Ma liigitan võistluse positiivsele poolele ja jään oma tulemusega kokkuvõttes päris rahule. Kahtedel varasematel maailmameistrivõistlustel pole ma avaringist edasi jõudnud,» kõneles pühapäeval kodumaale naasnud vibusportlane Laura Nurmsalu.

Eelvõistlusel võrdlemisi tagasihoidlik tulemus 597 silma andis Laura Nurmsalule 68. koha. Duell-laskmise avaringis alistas ta 6:2 Itaaliast pärit 45. asetusega Vanessa Landi, ent pidi teises ringis tunnistama ukrainlanna Anastasia Pavlova 6:0 paremust. Kvalifikatsiooniringis 648 silma kogunud ehk 51 silma võrra Nurmsalust edukam olnud Pavlova oli olümpiaringi tabelis 20. asetusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles