Eesti rekordkurjategija istub 35. korda trellide taga

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu vangla, mis paistab selle Edward von Lõnguse joonistusega kaetud pumbamaja taga, on Arly Meyerile justkui koduks saanud. Tänavu vabanes ta sealt 25. mail ning 12. juunil oli ta seal juba tagasi.
Tartu vangla, mis paistab selle Edward von Lõnguse joonistusega kaetud pumbamaja taga, on Arly Meyerile justkui koduks saanud. Tänavu vabanes ta sealt 25. mail ning 12. juunil oli ta seal juba tagasi. Foto: Kristjan Teedema

Septembris 66-aastaseks saanud Arly Meyer kirjutas kohtuniku abiga septembri lõpus Viljandi kohtumajas Eesti kriminaalajalukku ühe peatüki juurde. Juba varem Eestis kõige rohkem kriminaalkorras karistatud kurjategija Meyer sai ühe süüdimõistmise lisaks.

Viljandist pärit mehele oli 29. septembril mõistetud ja eelmisel nädalal jõustunud kohtuotsus järjekorras 37. Vanglas on ta nüüd 35. korda, kusjuures esimest korda tuli tal kohtu ees karistus vastu võtta 1969. aastal. Nüüdne karistus oli kümme kuud vangistust.

Peotäis kilekotte, kommid ja sigaretid

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles