Viljandis tuule tiibadesse saanud rõivadisainer teeb moelaupäeva

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõivadisainer Karin Sülluste sõnul on eelmisest sügisest saati teinud oma rõivaste näitamiseks koostööd modell Silvia Kangertiga (fotol), keda ta nimetab oma brändi näoks.
Rõivadisainer Karin Sülluste sõnul on eelmisest sügisest saati teinud oma rõivaste näitamiseks koostööd modell Silvia Kangertiga (fotol), keda ta nimetab oma brändi näoks. Foto: Erakogu

Rõivabrändile ILM by Karin Viljandi loomemajanduskeskuses aluse pannud disainer Karin Sülluste tuleb oma sügiskollektsiooniga taas siia. Uut loomingut saab näha ja katsuda täna Wimka galeriis.

Kui Sakala 2016. aasta kevadel Karin Süllustega loo tegi, oli rõivadisaineri sõnul kõik veel lapsekingades ning ta alles proovis jalga moetööstuse ja rõivaäri ukse vahele saada.

«Tõsi ta on, et konkurents on tihe ja kui oma rõivabrändiga alustasin, tuli iga kuu ja nädal keegi uus välja,» tähendas disainer, aga tõdes, et igaühel tekivad ikkagi omad kliendid. «Praegu ma ei taju, et tihe konkurents pärsiks minu müüki.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles