NÄDALA ETTEPANEK. Kang ja kuvalda

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm

Teiste seast väljapaistmine on mis tahes konkurentsis üldiselt hea, eeldusel muidugi, et see piinlikkust ei tekita. Öeldakse küll, et igasugune tähelepanu on hea tähelepanu, aga kuskilt läheb siiski piir.

Huumori abil eristumine on võrdlemisi lollikindel nõks. Tõsi, ka nalja tehes võib liiale minna, ent kui seda õnnestub vältida, siis kehtib reegel, et kui nalja juba märgatakse ja sellest aru saadakse, jääb see meelde.

Võib-olla arvab linnavalitsus teisiti, ent esitades Viljandi kaasavasse eelarvesse idee eemaldada Riia maanteelt niinimetatud lamavad politseinikud, on Margus Kuld õnnestunult kildu visanud. Sellest annab tunnistust kas või see, et kui Sakala idee lehes esile tõi, läksid kommentaatorid teemaga kaasa, lubades omalt poolt kangi või kuvalda annetada ja sellega kulusid 25 euro võrra koomale tõmmata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles