Florast laenatud pallivõlur on Tulevikku toonud särtsu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora rivistusest suvel Viljan­di Tulevikku laenatud Herol Riiberg on meie esindusmeeskonna mängu lisanud loovust ja indu. Noormees naudib Viljandis mängimist ning on suvise otsusega Tallinnast siia kolida väga rahul.
FC Flora rivistusest suvel Viljan­di Tulevikku laenatud Herol Riiberg on meie esindusmeeskonna mängu lisanud loovust ja indu. Noormees naudib Viljandis mängimist ning on suvise otsusega Tallinnast siia kolida väga rahul. Foto: Marko Saarm

​Läinud suvel, kui Viljandi Tulevik vaevles raskustes, mängupilt ja tabeliseis polnud kiita ning meeste mänguisu oli silmanähtavalt kuhtumas, toodi võistkonda kolm noort mängijat, kes oma suure tahtmisega kaaslasi nakatada suutsid.

Üks neist, kes üleminekuaknast Tuleviku seltskonnaga liitus, oli juuksekrunniga Harjumaa poiss Herol Riiberg – loov ja suure võitlustahtega keskväljamees. Nagu on tunnistanud mitu jalgpallispetsialisti ning Tuleviku peatreener Aivar Lillevere, panid viljandlase Oskar Berggreni naasmine FC Florast ning laenuleping FC Flora mängumehe Herol Riibergi ja Nõmme Kalju äärepooliku Vlasiy Sinyavskiyga meie meeskonna rohelisel võitlustandril tegutsemist taas rohkem nautima.

Jalgpallivaatleja ja kommentaator, Tuleviku ja FC Flora tagatoajuttudega hästi kursis olev endine ajakirjanik Marek Tiits tõdeb, et just Herol Riibergi asumine Tuleviku keskväljale tõi meeskonda vahepeal kaduma kippuvat värskust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles