Koolilapsed jäid kahe suletud tee vahele lõksu

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle nädala algul tõmbas traktor Mati tee adraga üles ja Vaikna talu perenaise Tiia Rehemaa sõnul on sealt jalgsi peaaegu võimatu läbi pääseda.
Selle nädala algul tõmbas traktor Mati tee adraga üles ja Vaikna talu perenaise Tiia Rehemaa sõnul on sealt jalgsi peaaegu võimatu läbi pääseda. Foto: Marko Saarm

​Karksi vallas Metsakülas on Kassepa kinnistu omanik Elle Toom lasknud üles künda Mati tee, mis on viiele majapidamisele kõige otsem tee Karksi-Nuia. Tee sulgemise tõttu kannatavad koolilapsed, kel on nüüdsest keeruline kooli pääseda.

Koolibuss võtab praegu lapsed peale samast kohast, kust varemgi, aga Kassepa bussipeatusse jõudmiseks tuleb viienda klassi lastel nüüd kõndida ligi kilomeeter ülesküntud pinnasel kahe põllu vahel. 

«Lapsed olid ükspäev koju tulles tagumikuni porised ja sellistena istuvad nad bussi ka,» ütles Vaikna talu perenaine Tiia Rehemaa. Järgmises talus elavad pensionärid kasutasid tema sõnul samuti Mati teed ja käisid seda mööda jalgratasega poes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles