Judokad andsid Viljandimaale võidutrofee

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa judokad Kristel Naelsoo (vasakul) ja Kärt Purge näitavad võistkondlikku karikat, mille meie esindus Jõudi meistrivõistlustel teenis.
Viljandimaa judokad Kristel Naelsoo (vasakul) ja Kärt Purge näitavad võistkondlikku karikat, mille meie esindus Jõudi meistrivõistlustel teenis. Foto: Viljar Kannel

​Läinud pühapäeval Tartus peetud Eestimaa Spordiliidu Jõud judo meistrivõistlustel edukalt esinenud judokad teenisid võistkondlikult maakondlikus arvestuses Tartu ja Lääne-Virumaa ees võidukarika, individuaalselt said meie sportlased kolm esikohta.

Maaspordiliidu lahtised meistrivõistlused olid kohale toonud kõigi Eestis judoga tegelevate keskuste esindajad ning samal päeval selgusid Tartus ka Eesti üliõpilaste meistrid.

Jõudi meistrivõistlustel pälvis Viljandimaa sportlastest esikoha Triinu Liis Sepp, kes võistluskaalus 63 kilogrammi alistas finaalis ilusa heitega Kristiina Soboleva Harjumaalt. Samas kaalus saavutas meie sportlastest Kärti Purge kolmanda koha ja Eliisabet Veermets oli neljas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles