Sakala maleva uus pealik: õhkkond on see, mis loeb

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Major Ahto Alaselt Kaitseliidu Sakala maleva pealiku ameti üle võtnud major Andrus Tiitus sai tulla tööle selle aasta alguseks valminud staabihoonesse. Tiitus lubab panna rõhku sellele, et hea maja seinte vahel valitseks meeldiv õhustik.
Major Ahto Alaselt Kaitseliidu Sakala maleva pealiku ameti üle võtnud major Andrus Tiitus sai tulla tööle selle aasta alguseks valminud staabihoonesse. Tiitus lubab panna rõhku sellele, et hea maja seinte vahel valitseks meeldiv õhustik. Foto: Elmo Riig

​Esmaspäeval pidulikult ametisse pandud Kaitseliidu Sakala maleva pealik major Andrus Tiitus tõdeb, et ta on sellist laadi inimene, kes ei suuda kogu aeg tõsine olla. Heast staabihoonest veelgi tähtsamaks peab ta seda, et malevas valitseks õhustik, milles inimesed tahavad viibida.

40-aastane Tiitus on lõpetanud keskkooli Kilingi-Nõmmel ning omandanud sõjalise hariduse sisekaitseakadeemias ja kaitseväe ühendatud õppeasutuse kõrge-mas sõjakoolis. Lisaks on ta õppinud Tartu ülikooli Pärnu kolledžis ettevõtlust ja projektijuhti-mist.

Andrus Tiitus on töötanud aastaid erinevatel ametikohtadel Pärnu üksik-jalaväepataljonis ja Lääne kaitseringkonnas ning olnud pikalt teenistuses reservjalaväepataljoni staabis. Erialastest koolitustest on ta läbinud nooremstaabiohvitseride kursuse, brigaadikursuse ja juhtimiskursuse. 2006. ja 2007. aastal viibis ta seitsmekuulisel missioonil Bosnias ja Hertsegoviinas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles