Jäähall lööb homme uksed valla

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud pühapäeval pandi hallis maha hokijooned ja selle nädala alguses hakati seal jääd valmistama. Eile võis väljakul näha kondensveepunne, kuid need lihvib masin enne uisutajate tulekut ära.
Läinud pühapäeval pandi hallis maha hokijooned ja selle nädala alguses hakati seal jääd valmistama. Eile võis väljakul näha kondensveepunne, kuid need lihvib masin enne uisutajate tulekut ära. Foto: Eve Naanuri

​Käesoleva nädala lõpus saavad uisusõbrad vihmase sügisilma kiuste alustada uut hooaega. Nimelt ootab Viljandi jäähall huvilisi jääle reedel kella kolmest päeval.

Tänavune hooaeg on jäähallile eriliste killast, sest varem pole see nii varakult uksi avanud. «Meil on olnud avamisi novembris, kuid varem mitte,» tunnistas sihtasutuse Viljandi Jäähall juhatuse liige Aivar Talvet. «Oktoobris avamine on meie siht olnud ja katsume tänavu selle ära teha.»

Eve Naanuri
Eve Naanuri Foto: Marko Saarm
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles