Karksi vallas korraldatakse hüvastijätuorienteerumine

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval peetakse Karksi-Nuias orienteerumisvõistlus, kuhu on teretulnud nii kogenud tegijad kui algajad.
Laupäeval peetakse Karksi-Nuias orienteerumisvõistlus, kuhu on teretulnud nii kogenud tegijad kui algajad. Foto: Kaarel Kallas

​Laupäeval teoks saav Karksi valla orienteerumisvõistlus jääb korraldajate sõnul selle nime all viimaseks mõõduvõtuks, kuid kindlasti saab see tuleval aastal jätku Mulgi valla võistlusena.

Kohalik orienteerumisentusiast ja seekordse võistluse rajameister Kersti Mardiste rõhutas, et maalilisel ja reljeefsel maastikul ees ootav mõõduvõtt ei ole viimane. «Kasutame seda paika tulevikuski, tõsi, siis enam Karksi valda pole. Eks me korralda siis Mulgi valla võistlust,» teatas Mardiste.

Tema sõnul oli kevadel kavas kõnealune jõuproov pidada viimaste Karksi valla meistrivõistlustena, et aga spetsiaalsete medalite tellimine tundus teatud mõttes raiskamisena, jäi selle nimest välja sõna «meistrivõistlused». See ei vähenda siiski sportliku ürituse kaalu ja tähtsust orienteerumiselu elavdajana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles