Viljandlastele helkis porist kaks hõbedat

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Vool pälvis Eesti cyclo-cross`i meistrivõistlustel hõbemedali. Pilt on tehtud Soudali sarja avaetapil Viljandis.
Toomas Vool pälvis Eesti cyclo-cross`i meistrivõistlustel hõbemedali. Pilt on tehtud Soudali sarja avaetapil Viljandis. Foto: Marko Saarm

Läinud laupäeval Raplamaal Valgus peetud Eesti jalgrattaspordi aasta viimastel tiitlivõistlustel,  cyclo-cross’i meistrivõistlustel teenis kaks Viljandi klubi liiget hõbemedali: Kristjan Johanson sai selle U-23 ja Toomas Vool M-16 vanuseklassis

U-23 ja eliitklassi ühises sõidus kaasa teinud 20-aastane Kristjan Johanson nentis, et muda ja pori oli seekord kõvasti. «Kui Soudali sarja võistlust läinud nädalal Koidu rajal võis pidada ekstreemseks ja tundus, et enam hullemates oludes sõita ei saagi, siis meistrivõistlustel selgus, et saab ikka küll,» kõneles ta.

Viljandi rattaklubi treeneri Marek Johansoni ütlemist mööda eeldas Valgu mõisa pargis ettevalmistatud rada sõitjatelt head tehnikat, aga vihmasadude ja üle kallaste tõusnud jõevee tõttu oli see sedavõrd mudane, et paljud sirgedki lõigud sai joostes kiiremini läbida kui rattaga liikudes. «Kahe ja poole kilomeetrisel ringil oli jooksu osa ikka väga suur.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles