Noorim volikokku pürginu ühitab töö kooliga

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi vallavolikokku valitud 18-aastane Mait Allas peab oma aega jagama hakkama nii volikogu töö kui kooli vahel.
Viljandi vallavolikokku valitud 18-aastane Mait Allas peab oma aega jagama hakkama nii volikogu töö kui kooli vahel. Foto: Marko Saarm

​«Hommikul koolis surusid kohe paar klassikaaslast käppa ja soovisid õnne ning päeva peale on paar õpetajatki juurde tulnud ja õnne soovinud,» rõõmustas Viljandi vallavolikokku pürginud noorim kandidaat Mait Allas, kes õpib Viljandi gümnaasiumi XII klassis.

Kohaliku omavalitsuse valimistel Viljandi vallas Reformierakonna ridades kandideerinud 18-aastane Mait Allas pääses 36 häälega volikokku, mis tähendab, et koolis käimise kõrvalt tuleb tal leida aega ka volinikutööks.

«Kooli ja volinikutöö ühitamine pole probleem – see on puhtalt tahtmise ja suhtumise küsimus,» nentis Allas. «Et olen varem mitmes noorteorganisatsioonis tegutsenud ja mitut neist ka juhtinud, olen omandanud aja planeerimise oskuse.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles